Evenimente

Joy Art Festival

Asa cum încep toate lucrurile, a îndraznit cu uimire si încredere sa apara Joy Art Festival. Au trecut de atunci ...
Citește Mai Mult

„Talking for the European Youth”

August 2004: "Talking for the European Youth"€ la Brasov Prin acest proiect am deschis o noua perspectiva de a vedea ...
Citește Mai Mult

„Youth Programme in the Youth Hands”

Septembrie 2004 - aprilie 2005 prin (EVS) Serviciul European de Voluntariat Johan Åhström reprezentand Youth Service Centre din Eksjö, Suedia ...
Citește Mai Mult

„Advertising for being an european young”

August: "€œAdvertising for being an european young" la Brasov a fost cu siguranta mai mult decat un logo, o oportunitate ...
Citește Mai Mult

Joy Art Festival

Asa cum încep toate lucrurile, a îndraznit cu uimire si încredere sa apara Joy Art Festival.
Au trecut de atunci 5 ani. Pe scena festivalului s-au perindat tineri amatori în ale artei teatrale, solisti cu voce care mai de care mai armonioasa si artisti fotografi sau regizori, fara studii certificate în acest domeniu. Unii mai talentati au câstigat bani, trofee si faima. Altii, experinta. Sau poate ambitia ca vor reusi mai departe atât timp cât au încredere în ceea ce fac.

Joy Art Festival a avut, asadar, de la bun început trei sectiuni: muzica, teatru, multimedia, desfasurându-se pe parcursul a trei zile, de obicei, dupa a doua jumatate a lunii noiembrie.
De- a lungul anilor, s-a încercat diversificarea acestor trei categorii, prin introducerea de elemente noi precum muzica instrumentala sau clipul publicitar.

Festivalul a însemnat an de an un bun prilej de a întâlni vedete din lumea muzicala sau a teatrului. Sa mentionam doar prezenta maestrului Horatiu Malaele, concertul Adei Milea si atmosfera celor de la Fly Project. Iar pentru ca de trei ani este si festival international, la reciatulurile de la final, nu putea lipsi vedete straine, precum Terry Lee Burns si Stuka.

Iata, Joy Art Festival, un amestec de vise, de talente, de bucurii, de aplauze si cel putin o picatura din viata culturala a Brasovului.
Bine ati venit, poftiti, pe scena sau în sala, cum doriti! Începe încă o editie!

Posted in Evenimente | Leave a comment